Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Oliver Jørgensen

TTH Holstebro usikker på Balling-fremtid

TTH Holstebro har i truppen flere spillere, der har kontraktudløb efter denne sæson. En af disse er profilen Peter Balling, som klubben meget gerne ser, forlænger sin kontrakt. 


TTH Holstebro er den ligaklub, der er kommet mest kontinuerligt ud af sommerpausen. Der er nærmest ikke sket noget udskiftning i truppen og der er dermed heller ikke hentet nye spillere ind.


Efter denne sæson, er der flere af spillerne i ligatruppen, der har kontraktudløb og klubben er i gang med at snakke nye aftaler.


En af disse spillere er Peter Balling, som klubben har forsøgt at forlænge med i et stykke tid. Balling selv, har dog ikke ønsket at skrive under på noget endnu og menes at undersøge sine muligheder. Han vil heller ikke kommentere på sin situation lige pt.


– Jeg fokuserer kun på det, der foregår på banen og forsøger at præstere så godt som muligt, siger Peter Balling til mediet Dagbladet-Holstebro-Struer.dk.


Højrebacken er åbenlyst interessant for både indlandske og udenlandske klubber. Aalborg Håndbold mister deres startende højreback Martin Larsen, der næste sæson er at finde i fransk håndbold. De kunne dermed være en mulig destination for den tidligere landholdsback.


TTH’s anden højreback Simon Birkefeldt har ligeledes kontraktudløb efter denne sæson.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER