Mads O. Madsen

Rumænsk-målmand til SUS Nyborg

Pressemeddelelse fra SUS Nyborg:


27-årig rumæner, som har spillet i både den rumænske og ungarske liga, vogter i den kommende sæson målet for det østfynske elitesamarbejdets 2. divisionshold.


SUS Nyborgs divisionsherrer har til den kommende sæson sagt farvel til tre af holdets målmænd. En fuldgyldig erstatning er nu på plads i målet – tilmed en målmand med international erfaring og med et cv, som tæller ligaerfaring fra både Rumænien og Ungarn.


Hans navn er Szilárd Orban – 27 år gammel og kommer fra Rumænien.


Han er hurtig og reaktionsstærk, og spillernes kommentar til ham efter de første træninger her i sommer er, at »han har satme nogle lange arme«, lyder det fra holdets cheftræner Lasse Andersen, der glæder sig over at have en så solid sidste skanse til rådighed i den nye sæson i 2. division.


Szilárd Orban er kommet til Danmark for at arbejde på et gartneri i det nordlige Odense. Sideløbende har han haft et meget stort ønske om at fortsætte med at spille håndbold, og det sker dermed for det østfynske elitesamarbejde.


Foruden den rumænske målmand er også Jesper Poulsen fra HC Odense ny i truppen. Derudover er der kommet yderligere to målmænd, begge ligeledes med en fortid i 2. divisionskollegerne fra HC Odense. Det er Mikkel Strandgaard Pedersen og Paul Sternberg.


SUS Nyborgs første kamp i den nye sæson er på søndag den 24. september mod HEI, Skæring fra Århus i Nyborghallerne.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER