Maja Laursen Bjerg

Spilletrøjer skal indbringe penge til døvelandsholdet og LykkeLiga

Ca. 30 spilletrøjer skal indbringe penge til døvelandsholdet og LykkeLiga. Trøjerne er doneret af diverse håndboldstjerner, og de sælges på auktion i ugerne op til Lykkekampen.


Stilling IF spiller en opvisningskamp mod det danske døvelandshold den 2. september for at indsamle penge til netop døvelandsholdet og LykkeLigaen. Udover opvisningskampen har tovholderen på projektet, Jon Damsgaard, også indhentet håndboldtrøjer, som skal sælges på auktion.


– Ved at sætte trøjerne til salg på auktion kan hele håndbold-Danmark byde på trøjerne op til 24 timer før kampen. Dermed kan man få fat i fede trøjer og på samme tid støtte to gode formål, siger Jon Damsgaard til HBOLD.


Læs også: Opvisningskamp til fordel for døvelandsholdet og Lykkeligaen


Trøjeindsamlingen er gået over al forventning, og der er flere verdenskendte håndboldspillere, der har doneret en trøje, fortæller Jon Damsgaard.


– Der er bl.a. trøjer fra Hans Lindberg, Mads Mensah, Rasmus Lauge, Kasper Kvist og Jannick Green. I stedet for målet om de ti trøjer har vi nu omkring 30 trøjer, som vi sætter til salg på auktion på Odendo, siger han.


Auktionen er skudt i gang, og du kan finde den her.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER