Oliver Jørgensen

Sønderjyskes damer klar til sæsonstart

Sønderjyskes damer har færdiggjort deres sæsonforberelser, hvad angår træningskampe. I alt er det blevet til lidt over en håndfuld kampe, med både gode og dårlige resultater. 


Først blev det til et nederlag på 37-28 imod Team Esbjergs ligahold. Dernæst drog holdet en tur til Tyskland for at spille en træningsturnering. Her blev det til nogle fine kampe og en samlet turneringssejr, efter en snæver finalesejr over 2. Bundesliga-holdet Füchse Berlin.


Derefter har holdet igen spillet et par kampe hjemme i Arena Aabenraa. I den forgangne weekend, igen imod, Füchse Berlin der blev slået klart i en fyldt hal.


Til sidst mødte man ligaoprykkerne fra Ajax København, der længe var udfordret af sønderjyderne. Ligaholdet vandt dog til sidst med 23-20.


Sønderjyske-træner Oli Kecman ser både gode og mindre gode ting i sæsonopstarten:


– Der har været rigtig gode momenter og så har der været de forventede fejl. Vi skal bruge en del tid endnu før at holdet er sammenspillet, men allerede nu begynder vi at se forbedringer fra målmandsposten til forsvarsdelen. Det er enormt vigtigt for os, da vi skal have den del på plads, for at udnytte tempospillet, som fylder meget i vores spilkoncept, udtaler Oli Kecman ifølge klubbens hjemmeside.


Nu er det slut med træningskampe og igang med at spille om point. Fredag bliver første vigtige kamp, når ligamandskabet Viborg HK besøger Arena Aabenraa i en pokalkamp


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER