Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Sæson opstart og ny profil i IF Stadion

Pressemeddelelse fra IF Stadion:


Træningen og forberedelserne til den kommende sæson er kommet godt i gang. Vi er mange til træning, der bliver gået til den og niveauet er højt.


De nye spillere, Morten Skou, Sebastian Bruun, Mathias ”Magic” Christensen, Casper Bilton, Martin Crillesen, Magnus Djuurhus og Krystian Jensen har i den grad været med til at løfte træningen og niveauet, sammen med den tilbageværende trup. Vores forhåbning om et løft i hverdag og kamp, er i den grad indfriet, på den kort bane.


IF Stadion har spillet en række træningskampe:


–          Ajax (1 div.) – IF Stadion 24 – 27


–          IF Stadion – Næstved 28 – 20


–          IF Stadion – Svendborg 24 – 24


–          IF Stadion – FIF ( 1 div.) 19 – 17


–          IF Stadion – Korsør 23 – 19 (2 x 25 min.)


–          IF Stadion – Give 17 – 14 (2 x 25 min.)


Cheftræner Thomas Schou udtaler, at det har været en meget givtig og tilfredsstillende udvikling, som holdet har gennemgået fra uge til uge og fra kamp til kamp. Alle de nye spillere samt de gamle, har i den grad steppet op og har knoklet for det. En stærk defensiv, samt en til tider rigtig spændende offensiv, giver håb og forventning om, at dette hold kan lave et godt resultat.


Ny stærk profil til IF Stadion!


Det er med stor glæde og en smule stolthed, at IF Stadion kan offentliggøre, at Magnus Andersen tidl. Ajax, Sønderjyske, TSØ og TMS har valgt at spille den kommende sæson i IF Stadion. Magnus tilfører en masse vilje, styrke, speed, erfaring og ikke mindst pondus, som i den grad vil løfte vores hold i den kommende sæson. Magnus har deltaget de sidste uger, i både træning og kamp og har vist at han vil det, på alle parametre, hvilket er en fornøjelse, udtaler Thomas Schou.


IF Stadion arbejder dedikeret videre frem mod 23 sept. Hvor turneringen starter på hjemmebane mod Tåstrup, som også er et af mange hold i 2 div. Pulje 3, som har ambitioner om ”lidt mere”…


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER