Bjarne

U17-damer vinder placeringskamp efter forlænget spilletid

Fra Dansk Håndbold Forbund:

DANMARKS FØRSTE PLACERINGSKAMP VED EM I SLOVAKIET BLEV NOGET AF EN GYSER, DA U17-DAMERNE VANDT MED 30-29 (26-26) (12-15) OVER RUMÆNIEN EFTER FORLÆNGET SPILLETID.

Flemming ’Tuborg’ Larsens tropper tog i dag fredag hul på den første af to placeringskampe om 5.-8. pladsen i Slovakiet. Her skulle der forlænget spilletid til, før der blev fundet en vinder i kampen mellem Rumænien og Danmark.

De danske håndbolddamer haltede i store perioder af kampen bagefter rumænerne. Mod kampens slutning kom Danmark dog tilbage, hvor de rød/hvide kæmpede sig til uafgjort efter 60 minutters spil. I den forlængede spilletid var Danmark skarpest, hvorfor der nu venter en kamp om 5. pladsen på søndag.

”Vi har ikke mødt Rumænien og/eller deres spillestil før. De kommer med enormt tempo – særligt i duellerne. Det volder lidt problemer for os i forsvaret, men vi får rettet en smule op på det i løbet af kampen. Vi lukker uden tvivl for mange mål ind, men kampen har også været lærerig for os på mange punkter forsvarsmæssigt. I angrebet starter vi bredt ud, men kommer nok lidt for meget ind over midten til sidst. Nu venter der en kamp om 5. pladsen på søndag, hvor vi gerne vil møde Spanien pga. deres spillestil fremfor Rusland, som vi har mødt tidligere,” fortæller U17-landstræner Flemming ’Tuborg’ Larsen.

Danmark spiller kamp om 5. pladsen ved EM på søndag kl. 12.30 mod enten Spanien eller Rusland. Du kan følge kampen her: