Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Kiel-træner: "Lukas var enestående"

Lukas Nilsson var rødglødende, da han og resten af THW Kiel-mandskabet spillede testkamp mod de danske mestre fra Aalborg Håndbold.

Onsdag aften tog Aalborg Håndbold mod THW Kiel i en testkamp på hjemmebanen i Jutlander Bank Arena. Foran 3838 tilskuere viste hjemmeholdet storspil i første halvleg og kunne gå i omklædningsrummet med en pauseføring på 16-13.

I anden halvleg viste THW Kiel sig dog for stærke for aalborgenserne og især svenske Lukas Nilsson scorede det ene mål efter det andet og blev klar topscorer med 12 mål.

Den svenske bagspiller fik naturligvis store roser fra cheftræneren efter kampen.

“Jeg er meget tilfreds. Holdet kæmpede med træthed gennem hele kampen, men trods det var vores forsvarsspil, især i anden halvleg, meget godt. Lukas (Lukas Nilsson red.) spillede fremragende”, siger Alfred Gislason til klubbens hjemmeside.

THW Kiel vandt kampen med 26-24.