Patrick Andersen

Eksklusivt interview med Jesper Matthiesen 3/3: Vi skal kaste grus i maskerinet

I sidste uge bragte vi del 1 og 2 af interviewet med Ajax-træner Jesper Matthiesen. Læs del 1 her og del 2 her. Nu bringer vi tredje og sidste del, der sætter fokus på om Ajax København kan drille de øvrige hold i Primo Tours ligaen.


Man så i sidste sæson Skanderborg drille flere hold. Hvordan ser du jeres muligheder for det?


Hvordan vores muligheder for at drille de andre hold er, det er jo sindssyg svært at spå om. Men jeg har da en klar forventning om, at vi nok skal kunne kaste en masse grus i maskineriet på mange af de andre hold i perioder. Hvordan slutresultatet kommer til at se ud, er der ingen som kan forudse lige nu. Men hele holdet, alle omkring truppen og klubben er jo klar over, at vi ikke er levnet mange chancer for noget som helst. Det er egentlig heller ikke det som betyder det store for os, eller fylder sønderligt meget. Klubben og ledelsen har lavet en strategi om hvordan vi gerne vil gøre tingene.


Vi vil blive endnu bedre i vores hverdag til at træne, udvikle os og stille og roligt optimere rammerne for alle vores spillere og blive endnu dygtigere til at lade alle de store talenter udfolde sig. Og den er proces er i fuld gang og mega spændene at være en del af. Vi har selvfølgelig en klar målsætning, om at være at finde i landets bedste række, også om et år. Hvis det skal lykkedes skal vi være super dygtige til at udvikle os, blive klogere på tingene, så det med et rigtig ungt hold uden erfaring bliver kastet for løverne i den bedste række er selvfølgelig en stor mundfuld. Hvis vi tager erfaringerne med, lærer af vores fejl og bliver ved at træne rigtig godt igennem ugerne som går, så tror og håber jeg på, at det her hold vil kunne udvikle og blive stærkt nok.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER