Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Patrick Andersen

Eksklusivt interview med Jesper Matthiesen 2/3: Fedt at blive udfordret på øverste hylde

Forleden dag bragte Hbold.dk første del af interviewet med Ajax-træner Jesper Matthiesen, hvor han fortalte om tilgangene i Ajax’ Primo Tours liga-trup. I denne del af interviewet sætter vi fokus på, hvordan det bliver for Matthiesen at stå i spidsen for et ligahold mm.


Personligt for dig som træner, hvordan bliver det så at stå i spidsen for et ligahold?


For mig personligt er det jo pisse fedt at kunne blive målt og udfordret på den øverste hylde, som det også er for pigerne. Og det er egentlig det, som går igen i hele truppen. Det med at vide, at man er pisket til at gøre sit aller, aller bedste hver gang man træner og spiller, det er en kæmpe motivations faktor.


Igennem en del sæsoner har du trænet HIK’s herrehold. Hvordan har omvæltningen været her i opstarten?

Jeg havde seks super fede år i HIK, og det med at skulle lære en ny klub at kende, så det tager da sin tid, men det brugte jeg det meste af maj/juni på samttaler med alle spillerne for at lære dem at kende høre deres målsætninger dømme osv. Så det var en heftig periode. Men nu er vores trup komplet og alle omkring holdet er super glade og giver den fuld gas hvergang vi træner og spiller, og vi glæder os sådan set bare til at komme i gang. Vi ved, at det bliver monster svært og vi ved, hvad vi skal gøre for at det måske kan lykkedes, og det er vi godt i gang med.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER