Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Patrick Andersen

Eksklusivt interview med Jesper Matthiesen 1/3: Ajax' nye tilgange

HBOLD.dk har haft en snak med Ajax Københavns træner for klubbens Primo Tours liga-hold, Jesper Matthiesen, der fortæller om de nye tilgange til truppen.


Der har været afgange fra flere spillere, blandt andet Kroghshede. Men hvem har I hentet ind og hvad kan de hver især bidrage med?


– Stine Nørklit, egne rækker, Stine var en del af 1. div-holdet sidste sæson, når hun ikke spillede U18 og allerede sidste år var hun en stor gevinst. Nu er hun blevet senior og jeg har store forventninger til hende med hendes eksplosive angrebsspil og gå på mod.


– Stine Eiberg, egne rækker, samme historie, som den anden Stine sidste sæson. Eiberg har store kvaliteter i forsvaret og hun kan dække alle 4 pladser i 4 blokken.


 -Anna Grundvig. Lyn hurtig venstre fløj med en sublim teknik, Annas ambitioner er meget høje og det afspejle sig i, at hun er fantastisk fokuseret i alt, hvad hun foretager sig.


– Katrine Kubicki. Også en hurtig teknisk rigtig god venstre fløj med et dejligt overblik for spillet oven i købet. Katrine er en af de få med ligaerfaring, som vi helt sikkert vil drage glæde af med det unge hold og de store udfordringer som venter os.


– Anne Toulstrup, højre fløj, også med ligaerfaring fra Århus, Anne har en god fysik og er bare rigtig stabil i begge ender af banen.


– Ditte Bach højre fløj. Ligesom Katrine Kub kommer hun fra DHG, Ditte har et kæmpe stort fighter hjerte og er en meget aggressiv forsvarsspiller, som man kan slå sig på. I angrebet er hun en klassisk fløj med et hårdt skud og hurtig aftræk.


– Simone Monsrud, stregspiller med en enorm fysik som vi helt sikkert vil kunne se både i forsvaret og angrebet. Simone har et stort uudnyttet potentiale, som jeg helt sikkert forventer vil udvikle sig kraftigt.


– Josefine Junker, playmaker. Efter en meget lang periode med skader er Junker tilbage i fysisk topform, nu er det bare skarpheden med bolden der skal findes. Junker er en klassisk playmaker med godt blik for spillet og går altid forrest i det hun laver.


– Eva Bjørk, playmaker fra island og erfaring fra Norge, hvor hun har spillet i den bedste række. Eva er to vejsspiller, en dygtig 3er forsvar og en playmaker med rigtig godt blik for hendes medspillere også.


– Nikoline Brøns; ligesom Simone en fortid i Ajax og efter et par år VSH er de vendt tilbage for at være en del af det her projekt. Brøns spidskompetence er hendes hurtighed og når hun rammer en forsvarsspiller i ubalance er der altså ikke mange som fanger hende.


Vi bringer i de kommende dage yderligere to artikler med Jesper Matthiesen.

Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER