Patrick Andersen

Eksklusivt interview med Jesper Houmark 1/2: 1. sæson i spidsen for FHK

HBOLD.dk har taget en snak med FHK-træner Jesper Houmark, der ser tilbage på sin første sæson i klubben og meget andet.


Din første sæson som seniortræner i en 1. divisionsklub. Hvordan har den været?


– Jeg synes, at det har været fremragende. FHK er en fed klub, hvor der er en stor talentmasse, som er klubbens egne og så er der bare en god atmosfære omkring klubben. Det, der også er rigtig fedt er, at man vil noget og gerne vil opnå noget i et godt tempo. Det er rart, at man tager et skridt af gangen og ikke vil nå toppen i løbet af 0,5


Du har været vant til at træne U18-hold. Hvad er forskellen på det og så at træne et seniormandskab?


– Der er nogle, der har lidt mere rutine og erfaring, når man kommer op i en seniorverden i forhold til en U18-trup. Det betyder, at nogle har lidt holdninger til de forskellige ting og det er kun fedt, da man så har nogle spillere, som kan være med til at byde ind. De kan tage nogle “ministerroller” på holdet, som forsvarsminister eller angrebsminister. Det gør, at der bliver lidt mere et sammenspil i forhold til, hvor man som U18-træner er lidt mere styrende.


Du har fået ny assistenttræner i Ole Damgaard. Hvad går ind og kan bidrage med?


– Ole har rigtig stor erfaring og været i Europa Cup-finaler, godt nok på damesiden, men han har også trænet HC Midtjylland i flere år og været med til at rykke dem op i ligaen. Han har derfor erfaring som 1 divisionstræner og det betyder, at jeg har en ved min side, der har rigtig stor erfaring og kan være med til at bidrage til en udvikling i den her trup og han ved også, hvad der kræves.


Læs med imorgen, hvor vi bringer sidste del af snakken med Jesper Houmark, hvor han kommer ind på den nye sæson med FHK.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER