Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Maja Laursen Bjerg

Opvisningskamp til fordel for døvelandsholdet og Lykkeligaen

Stilling IF afholder en opvisningskamp mellem klubbens seniorherrer og døvelandsholdet for at samle penge ind til døvelandsholdet og Lykkeligaen. Verdensklassedommere vil dømme kampen, og der vil være en auktion med eftertragtede spilletrøjer, fortæller tovholderen på projektet.


Døvelandsholdet skal på træningslejr første weekend i september, og her krydser holdet klinger med seniorherrerne fra Stilling IF. Sidstnævnte har nemlig arrangeret en opvisningskamp, hvor overskuddet gives til Dansk Døve-Idræt og Lykkeligaen.


Tovholder på projektet og træner for Stilling IF’s seniorherrer, Jon Damsgaard, har lagt meget energi i opvisningskampen, og med hjælp fra spillere, familie og venner er kampen blevet en realitet.


– I starten var det tiltænkt som en almindelig træningskamp, men nu er det mere en showkamp. Mads Hansen og Martin Gjeding har skrevet, at de gerne vil dømme kampen, hvis ikke de skal til Silkeborg og dømme første runde i 888 Ligaen eller Champions League. Hvis de ikke kan, har Henrik La Cour sagt, at han finder en makker, og så kommer de og dømmer, siger Jon Damsgaard til HBOLD.


Jon Damsgaard havde allerede i sidste sæson ambitioner om at arrangere en kamp mod døvelandsholdet, men desværre passede det ikke ind med døvelandsholdet dengang. Nu er kampen dog kommet i hus, og udover døvelandsholdet ønsker Jon Damsgaard også, at Lykkeligaen får noget ud af kampen.


– Jeg er selv bonusfar til en dreng med autisme, og for halvandet år siden var min kæreste i gang med at arrangere noget ligesom Rikke Nielsen i Aalborg (red. et håndboldhold for udviklingshæmmede børn). Det har givet mig inspiration til at få Lykkeligaen indover og skrabe endnu flere penge sammen, siger Jon Damsgaard, der tilføjer, at Rikke Nielsen også kommer til opvisningskampen.


For at indsamle endnu flere penge til døvelandsholdet og Lykkeligaen har Jon Damsgaard indhentet 40 spilletrøjer fra forskellige håndboldspillere, bl.a. fra Rasmus Lauge, Hans Lindberg og Marko Vujin. De sættes på auktion på Odendo midt i august, hvor alle kan byde på trøjerne frem til 24 timer før kampen.


Opvisningskampen spilles d. 2. september i Stilling Hallen. Du kan læse mere om kampen her.

















Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER