Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Patrick Andersen

Jakob Mikkelsen: Sølv er mere end vi regnede med

U21-landsholdets Jakob Mikkelsen fortæller, at danskerne ikke forventede at få sølv med hjem fra VM-slutrunden i Algeriet.


Mikkelsen er netop hjemvendt til Danmark, hvor han nu skal til at gøre sig klar til sin anden sæson i FHK. Om U21-slutrunden udtaler Jakob Mikkelsen følgende til fhk.dk:


“Det har været en utrolig spændende turnering. Det var kulminationen på vores landsholdsarbejde de seneste år. Skuffelsen har lagt sig nu, og jeg kan godt se, at sølvmedaljen var mere end, vi havde regnet med, inden turneringen gik i gang. Jeg vil da lyve, hvis jeg ikke sagde, at en sejr havde smagt godt og gjort turningen helt magisk,” siger Jacob Mikkelsen og fortsætter:


“Jeg tager mange gode minder med hjem. Vi spillede godt. Jeg fik, grundet min skade før VM, ikke meget spilletid, men det lever jeg med. Særligt kampen mod Frankring står fantastisk i min hukommelse. Det var helt vildt, men også mødet med en helt anden kultur i Algeriet var spændende. De tog godt imod os, og vi fik mange gode oplevelser dernede. Nu glæder jeg mig til at komme i gang igen i FHK. Jeg er måske mere sulten end nogle af de andre, min skadespause taget i betragtning. Jeg tænker håndbold hele tiden og ser frem til sæsonstart.”


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER