Bjarne

Nadja Lærke Jensen er igen klar for Vendsyssel

Pressemeddelelse fra Vendsyssel Håndbold:


Tålmodighed, vilje og fight


I sidste sæson vendte Nadja hjem fra et ophold i den tyske bundesliga til Vendsyssel Håndbold. Vi vidste på daværende tidspunkt at Nadja kæmpede med en knæskade og at chancen for spilletid var tvivlsom men et håb for alle.


Efter lang tid uden håndbold og med fokus på operationer, behandling og genoptræning er status nu, at Nadja mærker markant fremgang og derfor forventes at indgå i truppen til den kommende sæson. Det betyder, at vi får en spiller ind i truppen, der kommer med ligaerfaring, et godt overblik og en god venstrearm.


Vi glæder os til at se Nadja spille kampe i Vendsyssel.


Nadja siger: Det har været en lang periode med mange frustrationer, undersøgelser og forskellige behandlinger. Der er blevet arbejdet på at finde en effektiv behandling fra mange fronter og nu mærker jeg virkelig fremgang, som giver mig forhåbninger for den kommende sæson og en fremtid med håndbold.


Jeg har løbende kunne deltage mere og mere i træningerne og det giver mig håb og tro på at den kommende sæson vil give mig minutter på banen. Det kan ikke beskrives, hvor meget jeg ser frem til at spille kamp igen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER