Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Patrick Andersen

Afklaret Uhrenholt: Jeg havde selv sagt op

Det blev fredag meldt ud, at Claus Uhrenholt ikke fortsætter i Ribe-Esbjerg HH. Selv er den nu forhenværende Ribe-Esbjerg-træner afklaret med situationen.


Igennem længere tid har det været fremme, at Uhrenholt og Ribe-Esbjerg var enige om en et-årig forlængelse, men de har ikke været enige om betingelserne for aftalen.


Det har ført til, at Claus Uhrenholt i flere tilfælde har udtalt sig i medierne om processen. Det fik fredag Ribe-Esbjerg til at reagere ved at melde ud, at de ikke fortsætter samarbejdet med Uhrenholt. Læs hele den historie her.


– Jeg er rimelig afklaret med det her. Var det ikke sket, havde jeg nok selv sagt op og sagt, at jeg ikke kan være i det her mere. Men Ribe-Esbjerg kommer mig i forkøbet, og sådan er det. Det er bedst, at det stopper her, for ellers var det nok gået galt om tre-fire måneder, siger Claus Uhrenholt til TV 2 SPORT.


Med Uhrenholt afgang i Ribe-Esbjerg tager Jan Leslie over og bliver cheftræner, mens Lukas Karlsson, ligesom efter den oprindelige plan, bliver spillende assistenttræner.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER