Patrick Andersen

Super Cup afvikles i Roskilde

Divisionsforeningen Håndbold afvikler i samarbejde med Roskilde Kommune HSM Super Cup 2017 i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena. Det oplyser Divisionsforeningen i en pressemeddelelse.


Traditionen tro skydes elite håndboldsæsonen i gang med et dobbelt HSM Industri Super Cup brag for damer og herrer. I 2017 bliver dagen tirsdag d. 29. august, hvor der endeligt vinkes farvel til sommerpausen, og for første gang nogensinde afholdes arrangementet i Bauhaus Arena i Roskilde. Det valg glæder direktør i Divisionsforeningen, Thomas Christensen.


– For alle håndboldelskere repræsenterer sommerpausen lidt af en ørkenvandring. Super Cup er derfor altid en dejlig markering af, at nu siger vi goddag til en ny spændende sæson. Med vores hovedsponsor HSM Industri i ryggen og med valget af Roskilde som værtsby, ser vi meget frem til at kickstarte sæsonen. Det er længe siden, at Super Cup har været afholdt i Østdanmark, og vi glæder os til at præsentere fire af landets bedste hold på trofæ-jagt på nye græsgange, siger Thomas Christensen og fortsætter.


– Valget af Roskilde skal i høj grad ses i lyset af, at der i byen er en meget stabil håndboldklub. Her mener jeg naturligvis Roskilde Håndbold, der længe har ydet et fantastisk stykke arbejde. Ikke alene med deres divisionshold, men også med hele ungdomsarbejdet i klubben. Samtidig har byen i kraft af Roskilde Kongrescenter/ Bauhaus Arena en stor og flot hal med masser af muligheder, og da Roskilde Kommune også synes, at det var en god idé at afvikle Super Cup i Roskilde, var det bare om at slå til. Jeg er sikker på, at vi i Divisionsforeningen, Roskilde Håndbold, Roskilde Kommune og den dedikerede medarbejderstab i Roskilde Kongrescenter sammen kan skabe en flot håndboldfest, hvor publikum kan se frem til en stor sportsoplevelse og masser af underholdning på og udenfor banen,  slutter Thomas Christensen.


Ib Christoffersen, der er formand i Roskilde Håndbold, er meget glad for at samarbejdet er kommet op at stå.


– Vi tager det som et stort skulderklap fra både Divisionsforeningen og Roskilde Kommune, at vi kan komme i betragtning til at være værter for et arrangement af en sådan størrelse. At det så samtidig er midt i vores 40 års jubilæumsår, gør det jo bare endnu mere specielt, og vi lover alle parter at gå ind i det med fuld styrke til gavn for både klubbens medlemmer og byens borgere, siger formanden, der er helt tryg ved, at organisationen i Roskilde Håndbold kan klare opgaven.


Sæsonen er endnu ikke afgjort, og kampene er derfor ikke fastlagt. Sikkert er det dog, at Skjern Håndbold og Randers HK deltager som respektive pokalvindere.


Billetsalget påbegyndes i begyndelsen af maj via billetten.dk. Mere information om dette følger.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER