Patrick Andersen

IF Stadion opruster til næste sæson

IF Stadions 2. divisionsherrer, der for tiden er ude i playoff-kampe om en plads i næste sæsons 1. division, opruster frem mod den kommende sæson.


I en meddelelse skriver Brønshøj-klubben følgende:


Med udgangspunkt i deltagelse i opryknings spillet til 1 div. 2 gange inden or de sidste 3 sæsoner, samt helt ny hal i form af Energicenter Voldparken Hallen i Brønshøj, har IF Stadion oprustet frem mod den kommende sæson, i bestræbelserne på at spille med om en plads i 1 div. Samt at kunne skabe bæredygtighed til et liv i 1 div.


Morten Skou er hentet fra Ajax 1 div. Hvor han har spillet nogle år, hvor bla. knæ skader har skabt lidt udfordringer, i forhold til kontinuitet. Morten er en super dygtig venstre fløj, med fysikken og indstillingen på rette sted. Vi er i IF Stadion sikre på at Morten, kan hjælpe os en skridt videre i forhold til hans seriøse approach til både træning og kamp, hvor han altid går forrest. Hans fortid i Nordsjælland samt en sæson i bundesligaen hos Emsdetten har givet god erfaring, udtaler træner Thomas Schou, som ser frem til at få Morten som en del af holdet i den kommende sæson.


Magnus Djuurhus er også på plads i IF Stadion i den kommende sæson, hvilket er et scoop ifølge træner Thomas Schou. Her er tale om en super driftssikker og meget talentfuld højre fløj, som i den grad har udviklet sig de sidste år på HIK`s 1 div. Hold og er blevet bedre og bedre med tiden og det større ansvar han har fået tildelt i HIK. Magnus er højre fløj, meget kontra og afslutningsstærk, samt måske bedst af alt altid i godt humør. En holdets mand og en slider.


Fra Svendborg er kommet Sebastian Bruun, som ligeledes er en spændende og meget hurtig type på venstre fløj. Sebastian skal studere i København og har bla. valgt IF Stadion grundet vores projekt med kommunen, som handler om at bringe de unge mennesker i håndbold hallerne, hvor Sebastian skal være med til at skabe et godt fundament for dette. Sebastian har spillet både 1 og 2 div. Med Svendborg og der er massere af potentiale i Sebastian, som er en god kontra spiller og en super afslutter, udtaler træner Thomas Schou.


Fra Ajax er også Christopher Gensø kommet. Christopher har været en del af den udvidede 1 holds trup i Ajax, men vil gerne et skridt videre, i forhold til muligheden for at spille 1 holds håndbold, hvor valget er blevet IF Stadion. Christopher er en ung venstre håndet spiller, som kan begå sig på både højre fløj og højre back. Fysikken er på plads, på trods af hans unge alder og farten i fødderne er også på plads, så vi skal arbejde med udviklingen af, at tage de rigtige beslutninger, ikke mindst i pressede situationer, samt holde fast i den gode udvikling på det defensive arbejde udtaler træner Thomas Schou.


Med ovenstående 4 nye spillere, samt tilkendegivelser om videre deltagelse, i den kommende sæson fra spillerne i den nuværende trup, ser vi meget fortrøstningsfuldt frem mod den kommende sæson, hvor vi igen vil have en bredere trup, som er nødvendig i forhold til at stå imod skader, samt ikke mindst for at skabe et godt træningsmiljø, hvor både den daglige træning, den enkelte spillers udvikling og en meget positiv social sfære vil være bulletpoints, for den videre rejse i projektet fra Brønshøj.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER