Miklas Ravn Campbell

TTH Holstebro holder liv i semifinale drøm

Hjemme i Holstebro tog TTH imod Mors-Thy. Kampen endte trods vanskeligheder til slut med en sejr til hjemmeholdet på 30-28.

Der skulle point på tavlen i dag, hvis TTH Holstebro fortsat skulle være med i kampen om en plads i semifinalen. Slutspillets store overraskelse fra Ribe-Esbjerg havde nemlig inden kamp 7 point, hvor TTH Holstebro kun havde 4 point. TTH havde dog inden dagens opgør en kamp i hånden.

Det var et meget veloplagt TTH-mandskab, som startede kampen utroligt godt. Man var ikke i tvivl om, at det var et hold med kniven for struben.

Mors-Thy gav faktisk fint igen i de første minutter. Men pludselig knækkede TTH Holstebro kode, og de begyndte at se Mors-Thy af. Især hjemmeholdets offensiv præsterede på et særdeles højt niveau. De gik til pause foran med 18-12.

I 2.halvleg fortsatte TTH deres dominans. Det kørte godt i begge ender, og de fortsatte med at trække fra MTH. Midtvejs i 1.halvleg var de foran med hele 9 mål. Og her virkede det som om, at TTH var sikre på sejr.

Mors-Thy havde nu meget langt til point. Men Jan Paulsen nægtede at smide håndklædet i ringen. Han valgte, at forsøge sig med 7 mod 6-spil. Dette viste sig at være en særdeles god ide mod TTH, som ikke længere havde samme power i deres angreb.

MTH hentede stille og rolig ind på TTH Holstebro, og da der resterede ca. halvandet minut, så stod kampen 30-28. Så opfangede Mors-Thy bolden. Men brændte deres chance. Det betød, at de ikke længere kunne nå at få point. TTH vandt kampen 30-28.

TTH kan dog stadig ikke selv afgøre det. De er nemlig afhængige af, at Mors-Thy tager point fra Ribe-Esbjerg i den sidste kamp. Samtidig skal de selv slå Bjerringbro-Silkeborg.