Patrick Andersen

Skjern i semifinalen efter drama

Skjern Håndbold sikrede sig som det første hold i slutspilspulje 1, da de vandt 24-23 mod GOG efter en intens afslutning.

De to hold fulgtes ad i store dele af kampen. Der var store præstationer af både Tibor Ivanisevic og Espen Christenen i de to holds mål, hvilket gav kampen en lav score.

Ved pausen var GOG foran 12-13, men i anden halvlegs begyndelse kom det sydfynske mandskab forrgende fra start og kom foran 13-17.

En to minutters udvisning til Lasse Kronborg, der modtog sin tredje udvisning og dermed fik rødt kort, og efterfølgende Torsten Laen, gjorde at Skjern i en periode var to mand i overtal.

Det udnyttede vestjyderne til at udligne til 17-17 med 20 minutter igen og fra det tidspunkt bølgede kampen frem og tilbage.

Store redninger i begge ender af banen gjorde, at momentum skiftede flere gange indtil de afgørende minutter i kampen.

Med fire minutter igen kom Skjern foran, da Lasse Mikkelsen sikkert scorede på straffekast. Med knap 30 sekunder igen havde GOG’s Tobias Møller chancen for at udligne på et kontroversielt dømt straffekast, men indskiftede Søren Pedersen reddede forsøget og endte med at sikre Skjern sejren på 24-23.