Patrick Andersen

HCM bekræfter: Henter fløj hos konkurrent

HC Midtjylland bekræfter i en pressemeddelelse, at de har sikret sig SønderjyskE-fløjen Jonas Samuelsson.


Jonas Samuelsson startede karrieren i den svenske liga for IFK Skövde inden turen gik til Danmark, hvor han de seneste to sæsoner har tørnet ud for SønderjyskE. I sæsonen 2015-16 var han topscorer for

sønderjyderne med 94 mål.


Den 26-årige fløjspiller er primært tiltænkt en rolle på højrefløjen, men Sammuelssons alsidighed gør, at han også kan supplere på back positionen.


Jonas Samuelsson ser frem til de nye udfordringer i det midtjyske og fortæller om sine forventninger til den kommende sæson:


– Det er selvfølgelig altid spændende og en stor udfordring at begynde i en ny klub, og man vil gerne gøre det godt fra start. Jeg er primært fløj og det er også den position jeg har spillet i Sønderjyske, men jeg kan også sagtens supplere lidt på højre back positionen. Jeg spillede en del back i den svenske liga for Skövde, så det er ikke noget nyt for mig at skulle udfylde den rolle også, udtaler fløjspilleren.


I den indeværende sæson har Jonas Samuelsson, der har skrevet under på en to-årig aftale med HC Midtjylland, lavet 63 mål for SønderjyskE.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER