Rasmus Påskesen

AG: Det var en meget lige kamp

AG evaluerer på gårdsdagens kamp mod NFH


Det var med masser af drama, at NFH igår kunne tage det første stik, i bedst ud af 3 semifinaleserien. NFH vandt med 26-24 over Viborg HK. HBOLD.dk har dagen der på talt med Viborgs venstrefløj Ann Grete Nørgaard.


– Jeg syntes egentlig, at det var en meget lige kamp langt hen ad vejen. Vi havde jo en gylden mulighed for at udligne til sidst i kampen, som vi desværre ikke fik udnyttet, og der var flere tidspunkter i 2.halvleg, hvor vi havde mulighed for at komme op og tage sejren, så vi manglede lidt skarphed i nogle af de afgørende situationer, siger Ann Grete Nørgaard og fortsætter.


– Jeg syntes at der er rigtig meget positivt, som vi kan tage med her fra til den næste kamp i Viborg på søndag. Jeg syntes at vi spiller noget af det bedste angrebsspil, som vi har spillet længe langt hen ad vejen, og jeg syntes også, at vi i mange situationer får løst deres offensive forsvar godt, lyder det fra AG.


Den næste kamp bliver spillet allerede på søndag i Viborg, og HBOLD.dk fik også spurgt den rutinerede fløjspiller, om hvad de grønblusede skal arbejde på, frem imod den næste kamp.


– Vi skal jo arbejde videre med alle de gode ting fra kampen igår, og så skal vi blive endnu skarpere i de afgørende situationer, og forsøge at minimere antallet af fejl. Vi skal også have set noget video i forhold til i hvilke situationer vi kan blive endnu bedre, så vi glæder os til kampen, og vi har en god tro på at det kan lykkedes, siger Ann Grete Nørgaard.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER