Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Rasmus Påskesen

AG: Det var en meget lige kamp

AG evaluerer på gårdsdagens kamp mod NFH


Det var med masser af drama, at NFH igår kunne tage det første stik, i bedst ud af 3 semifinaleserien. NFH vandt med 26-24 over Viborg HK. HBOLD.dk har dagen der på talt med Viborgs venstrefløj Ann Grete Nørgaard.


– Jeg syntes egentlig, at det var en meget lige kamp langt hen ad vejen. Vi havde jo en gylden mulighed for at udligne til sidst i kampen, som vi desværre ikke fik udnyttet, og der var flere tidspunkter i 2.halvleg, hvor vi havde mulighed for at komme op og tage sejren, så vi manglede lidt skarphed i nogle af de afgørende situationer, siger Ann Grete Nørgaard og fortsætter.


– Jeg syntes at der er rigtig meget positivt, som vi kan tage med her fra til den næste kamp i Viborg på søndag. Jeg syntes at vi spiller noget af det bedste angrebsspil, som vi har spillet længe langt hen ad vejen, og jeg syntes også, at vi i mange situationer får løst deres offensive forsvar godt, lyder det fra AG.


Den næste kamp bliver spillet allerede på søndag i Viborg, og HBOLD.dk fik også spurgt den rutinerede fløjspiller, om hvad de grønblusede skal arbejde på, frem imod den næste kamp.


– Vi skal jo arbejde videre med alle de gode ting fra kampen igår, og så skal vi blive endnu skarpere i de afgørende situationer, og forsøge at minimere antallet af fejl. Vi skal også have set noget video i forhold til i hvilke situationer vi kan blive endnu bedre, så vi glæder os til kampen, og vi har en god tro på at det kan lykkedes, siger Ann Grete Nørgaard.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER