Patrick Andersen

Viborg henter svensk landsholdsspiller

Hanna Fogelström skifter til næste sæson livet i franske Toulon St Cyr Var Handball ud med Viborg HK, hvor den stærke højre fløj skal være med til at skabe resultater for Danmarks mest vindende håndboldklub. Det oplyser Viborg i en pressemeddelelse.


Kontrakten med Hanna Fogelström betyder, at Viborg HK får tilgang af en erfaren højre fløj, der er stærk i kontrafasen og samtidig kan tage fra i forsvaret. Hun skal de næste to sæsoner gøre brug af sine kompetencer i Viborg HK, hvilket glæder cheftræner, Allan Heine.


– Vi har store forventninger til en spiller som Hanna. Hun er 27 år og kommer med stor erfaring fra IK Sävehof og Toulon. Som spiller er hun en rigtig god afslutter, og kan samtidig dække op. Som en ekstra bonus spiller hun i dag sammen med Sanne van Olphen i Toulon, og vi håber derfor også, at der kommer noget synergi fra Toulon med til Viborg når de begge kommer til klubben næste sæson,” siger Allan Heine om Fogelströms kvaliteter.


Fogelström skiftede i 2014 til Toulon, hvor hun i dag spiller ved siden af en anden kommende Viborg HK profil, Sanne van Olphen. Inden skiftet til fransk håndbold spillede Fogelström i svenske IK Sävehof. Fogelström er 27 år og har de seneste år optrådt på det svenske landshold, hvor hun blandt andet har været med til at vinde EM bronze.


Med semifinalepladsen i Primo Tours ligaen har Viborg HK sikret endnu en sæson med europæisk håndbold. Her kan Fogelström byde ind med stor erfaring, da hun i flere sæsoner har deltaget i Champions League.


– Vi er rigtig glade for at have fået aftalen med Hanna på plads. Hanna er en spiller med stor erfaring og vi tror på, at hun kan være med til at skabe et stabilt fundament til den kommende sæson, hvor vi igen skal ud at spille europæisk. Med tilgangen af Hanna har vi også fået færdiggjort truppen frem mod næste sæson, hvor vi også vil jagte medaljer, siger direktør i Viborg HK, Henrik Dahl.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER