Miklas Ravn Campbell

Overlegne BSV er klar til semifinale

Ribe-Esbjerg var tirsdag aften på besøg hos BSV, som udskød gæsternes semifinaleplads, og selv sikrede sin plads i top 4.

Både Bjerringbro-Silkeborg og Ribe-Esbjerg kunne med en sejr i dagens kamp sikre sig en plads i semifinalen. Der var derfor masse på spil i dagens kamp, og det kunne ses fra start af, at det var en kamp af stor betydning.

Men med en sikker sejr på 28-22, så blev det altså BSV, der efter dagens kamp kunne kalde sig semifinaleklar.

I starten af kampen var det to meget jævnbyrdige hold, som ikke kunne trække fra modstanderen for alvor. Mod slutningen af halvlegen var det BSV, som havde momentum. Men de formåede stadigvæk ikke at komme komfortabelt foran.

Pausestillingen lød på 13-12 til hjemmeholdet.

I 2.halvleg var det et forvandlet BSV-mandskab, som kom på banen. De havde fuldstændigt styr på Ribe-Esbjerg i begge ender af banen, og de kunne derfor hægte gæsterne af.

BSV fortsatte det hårde pres, og da de 45 minutter var foran med 24-16, så var semifinalepladsen så godt som hjemme.

BSV skruede en smule ned for tempoet mod slutningen af kampen, og det tillod Ribe-Esbjerg at komme lettere til scoringer. Men desværre for REHH, så var det ikke nok, og BSV vandt kampen med 28-22.

BSV fører nu puljen med 8 point, hvor de har et enkelt point ned til REHH og 4 point ned til TTH Holstebro. TTH ville derfor have muligheden for at komme á point med BSV. Men grundet BSVs andenplads fra grundspillet, så vil de uanset hvad ende øverst ved pointlighed.

Ribe-Esbjerg er dog på ingen måde ude af kampen om en semifinaleplads. Selv hvis det lykkes TTH at slå Mors-Thy, så vil REHH med en sejr over netop Mors-Thy i sidste spillerunde være klar til semifinalen.