Rasmus Påskesen

NFH vandt drama mod Viborg

Der var på forhånd lagt i kakkelovnen til et brag af en håndboldkamp forud for aftenens kamp imellem NFH og Viborg HK, og hvilket drama det blev.

Viborg HK´s Marie Paule Gnabouyou scorede kampens første mål, men indtrykket af kampens indledning var at NFH var kommet bedst fra start. Specielt Mette Iversen Sahlholt i målet, og Natalie Hagman var velspillende for NFH.

Som halvlegen skred frem, kæmpede Viborg sig bedre ind i opgøret. Stine Bodholt og Ann Grete Nørgaard var i særdeleshed med til at holde de grønblusede inde i opgøret. Stillingen ved pause var 14-12 i NFH-favør.

I 2.halvleg var det igen en Viborg-spiller med den første scoring, denne gang fra Line Haugsted, efterfulgt at en scoring fra Nykøbings Natalie Hagman.

2.halvleg bølgede frem og tilbage, hvor de 2 hold skiftedes til at have momentum, og der var flere gode aktioner fra mange spillere. For Viborg begyndte Louise Bager Due at tage fra i målet, og Line Uno diskede op med tekniske lækkerier i offensiven.  For Nykøbing kan blandt andet nævnes Natalie Hagman, der med sine 11 mål nok må betegnes som en af kampens største profiler, men også Mette Iversen Sahlholt i målet leverede en rigtig god kamp.

Mod slutningen af kampen spidsede det hele til. Viborg havde via et mål af Stine Bodholt bragt sig på 25-24 efter 59.08 minutter, og havde derfor mulighed for at hente uafgjort resultat forud for returkampen i Viborg på søndag. En fejlaflevering fra Louise Bager Due satte dog gang i en NFH-kontra, og Nykøbings Louise Kristensen kunne score til resultatet 26-24.

NFH fører derfor 1-0  i bedst ud af 3 semifinale-serien mod Viborg HK.