Rasmus Påskesen

NFH-træner: Det bliver intenst

Niels Agesen kommer med sine forventninger til aftenens kamp mod Viborg HK.


I aften går det løs i Primo Tours Ligaens slutspil. Falster-klubben NFH tager imod traditionsklubben Viborg HK i den første kamp i semifinaleserien bedst ud af 3. Op til kampen har HBOLD.dk talt med NFHs cheftræner Niels Agesen.


– Ligesom kampen igår (Imellem København Håndbold og FC Midtjylland, red), så tror jeg at det bliver en meget intens kamp, hvor de 2 hold skal mærke hinanden an, og går 100% ind i alle aktioner, og vi glæder os rigtig meget, siger Niels Agesen og fortsætter.


– For os er det selvfølgelig intensiteten og hurtigheden der skal afgøre det. Det er det høje tempo som vi er gode til, og det er det spil vi gerne vil spille. Så bliver det også vigtigt, at vi står godt i forsvaret, siger Niels Agesen.


NFH har op til kampen haft en længere periode uden ligakampe, dog med kampe i EHF-cuppen under vejs. Om humøret i truppen siger Niels Agesen.


– Det er rigtigt nok at vi ikke har spillet i ligaen i noget tid nu, men så har vi blandt andet spillet mod Bietigheim, hvor vi fik en ordenlig øretæve der nede, hvor vi var lidt slukøret må vi indrømme, men jeg syntes at vi fik et rigtig fint exit med kampen i Næstved, men vi glæder os meget til at spille semifinale, og humøret er rigtig fint på holdet, og folk er glade, lyder det fra NFH-chefen.


kampen starter klokken 20:30 i Scanlines Arena i Nykøbing Falster.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER