Patrick Andersen

Ny stregspiller til Stoholm

Stoholm IF Håndbold får tilgang af en ny stregspiller til næste sæson. Det drejer sig om Jacob Lauridsen fra Skive fH. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.


Stoholm har til næste sæson Martin Ahlentoft og Daniel Just ude af billedet, men til gengæld har de fået tilsagn fra Jacob Laudridsen om han tager en tørn på stregen for oprykkerne til herrernes 1. division.


– Jeg har valgt Stoholm, fordi jeg synes det er en spændende klub. Det er en klub, som ønsker at komme tilbage som en fast del af 1. division. Det ønske vil jeg rigtig gerne være med til at gøre til virkelighed og så håber jeg at få en stor rolle på holdet, udtaler Jacob Lauritsen og fortsætter:


– Jeg vil beskrive mig selv som en spiller med et kæmpe fighterhjerte, der altid vil gå forrest og ikke mindst som en spiller med en kæmpe lyst til at spille noget håndbold.


– Med Jacob får vi en krigertype, som er så vigtigt på ethvert håndboldhold – specielt et oprykkerhold. Han giver sig 100 procent i holdets tjeneste både i træningslokalet og i kamp. Jeg kender Jacob fra min tid i Skive fH og ved, at han også udenfor banen rummer nogle kvaliteter, som vi vil få gavn af, fortæller Stoholm-træner Peter Laursen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER