Simon Jensen

Landin og Bagersted med i landsholdstruppen - Toft ude

På grund af en lyskeskade kan René Toft Hansen ikke bidrage med sine kvaliteter i landsholdets to EM-kvalifikationskampe mod Ungarn i starten af maj måned.


I stedet for THW Kiel-stregspilleren har den danske landstræner Nikolaj Jacobsen valgt at udtage SC Magdeburgs Jacob Bagersted, som ifølge den nye landstræner har gjort det godt på det seneste hos sin tyske klub.


– René er en vigtig spiller, så det er selvfølgeligt ærgerligt, at han ikke er blevet klar. Jacob Bagersted har dog spillet godt på det seneste, så han kommer med masser af selvtillid, fortæller Nikolaj Jacobsen i en pressemeddelelse.


Ligeledes har landstræneren indkaldt KIF Kolding Københavns Magnus Landin til sin landsholdstrup – han har dog hele tiden indgået i Nikolaj Jacobsens planer. Kun en drilsk skulderskade har holdt fløjspilleren ude af landsholdstruppen – men den er Magnus Landin nu blevet kvit.


– Magnus har hele tiden indgået i planerne, men vi ville godt lige se, hvordan hans skulder klarede de to kampe i sidste uge. Det gik godt, og derfor blev han efter planen udtaget i dag, forklarer landstræneren afsluttende.


Danmark spiller ude og hjemme mod Ungarn henholdsvis den 3. maj og igen den 6. maj.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER