Miklas Ravn Campbell

København Håndbold tager første stik

FC Midtjylland tog på hjemmebane imod København Håndbold. Dagens semifinale endte med en overraskede sejr til gæsterne på 30-31.

Mandag aften blev den første kamp i dette års semifinaler spillet. Det var en kamp mellem FC Midtjylland, som vandt grundspillet mod 4´eren fra grundspillet, København Håndbold.

Det var meget jævnbyrdig start på aftenens semifinaleopgør. De to hold fulgtes ad i store dele af første halvleg, og der var højst to mål imellem de to hold. Det var to hold, som begge stod godt i forsvaret. Dette smittede selvfølgelig af på antal scoringer i de første 30 minutter.

De to hold gik til pause med stillingen 8-9 til København.

I starten af 2.halvleg kom kampens første 3-målsføring. Det var København Håndbold, som efter pausen fik momentum.

For både københavnerne og midtjyderne, så var det en dansk landsholdsspiller, der førte an. For hjemmeholdet var det den danske anfører, Stine Jørgensen, der med sine 9 mål holdte midtjyderne inde i kampen. For København var det den kommende Györ-spiller Anne Mette Hansen, der med 7 mål blev gæsternes topscorer.

Mod kampens slutning fik værterne hentet København Håndbold. Stillingen var med to minutter igen 20-20, og alt var nu fuldstændig åbent. Københavnernes Louise Svalastog scorede med lidt under to minutter tilbage til 20-21. Det endte med at blive kampens sidste mål, og de undertippede københavnere tog det første stik i kampen om en plads i finalen.

Det næste opgør mellem de to hold bliver spillet d. 29. april kl. 16:10 i København.