Tønder sikrede sig overlevelse

TM Tønder var i store problemer i 1. halvleg mod Skive fH, men endte med at vinde 29-24 efter en stor 2. halvleg.

I 1. halvleg havde det sønderjyske hjemmehold svært ved at bryde igennem Skives forsvar. Det betød, at gæsterne 21 minutter inde i opgøret var foran 8-13.

Hen mod slutningen af 1. halvleg kom Tønder bedre med og fik reduceret til pausestillingen 11-14. I anden halvlegs indledning udbyggede Skive igen deres forspring til fem mål, da de kom foran 11-16.

Efterfølgende vendte kampen på hovedet og med 20 minutter igen fik Tønder udlignet til 19-19. Tønder fortsatte opturen og kom på 22-19, inden det lykkedes Skive efter en scoringspause på omkring ni minutter at komme på måltavlen igen.

Med syv minutter igen havde Skive fået kæmpet sig tilbage i opgøret, da de kom på 24-23, men tættere på kom gæsterne ikke og Tønder endte med at vinde opgøret 29-24. Dermed er TM Tønder fortsat at finde i 888ligaen til næste sæson.