Simon Jensen

Stærkt comeback sikrede Aalborg ét point i Gudme

Grundspilsvinderne fra Aalborg Håndbold var egentlig pakket væk af formstærke GOG på fynboernes hjemmebane i aftenens slutspilsopgør. Et flot comeback i kampens sidste fem minutter sikrede dog nordjyderne et enkelt point på den svære udebane.

Før aftenens kamp mod GOG havde Aalborg Håndbold tabt deres seneste to kampe mod henholdsvis Skjern og netop søndagens modstander fra GOG.

Aalborgenserne var derfor presset til at hive point i land, hvis de efterfølgende skulle have mulighederne for en DM-semifinale intakte.

Det startede egentlig ganske fint for de nordjyske gæster, der ved 6-6 efter et kvarters spil scorede tre gange i streg – en tremålsføring de holdt til 12-9, hvorefter fynboerne selv scorede tre gange på stribe.

Ved pausen var stillingen 13-13, men i starten af 2. halvleg viste GOG hvorfor de hidtil havde vundet samtlige af deres slutspilsopgør.

Fra 14-14 rykkede det fynske hjemmehold til 18-14 og videre over 20-15, inden måltavlen viste 25-21 med lidt over fire minutter tilbage på haluret.

Her indledte GOG’erne dog en scoringsløs periode i resten af kampen, mens nordjyderne udnyttede situationen til at bringe sig stærkt tilbage i opgøret og fremtvinge et uafgjort resultat, 25-25.