Frederikshavn vandt med hiv og sving

HK Give Fremad var lige ved at snuppe point i det første playoff-opgør mod Frederikshavn FI i en kamp om en plads i næste sæsons 1. division.

Frederikshavn kom klart bedst fra start. Anført af et ultraoffensivt forsvar fik Frederikshavn et forspring på 5-6 mål i første halvleg, men frem mod pausen lykkedes det Give at få reduceret til pausestillingen 13-9.

I anden halvleg blev det helt tæt. Ved stillingen 21-21 med 50 sekunder igen var Give på bolden, men en forhastet afslutning gjorde Frederikshavn kom på bolden.

Gives Anders Bøtcher bremsede angrebet, men da Give havde taget målmanden ud, blev der dømt straffekast med 14 sekunder igen. Frederikshavn udnyttede straffekastet til at komme foran 22-21, som også blev kampens resultat.

Der er retur opgør i Give lørdag i næste uge klokken 15:30.