Ribe-Esbjerg fortsætter kurs mod semifinalen

TTH Holstebro tabte på udebane i Dokken til Ribe-Esbjerg med 25-22.

Det har været et slutspil med store overraskelser. I dag var ikke anderledes. Ribe-Esbjerg, som begyndte slutspillet med 0 point, fører slutspillets pulje 2 med 7 point. Det betyder nu, at REHH selv kan afgøre, om de skal videre til semifinalen.

I de tre forrige opgør i denne sæson mellem TTH og Ribe-Esbjerg er det ikke lykkedes for TTH Holstebro at vinde. Men de var stadig favoritter til dagens kamp.

De undertippede fra REHH startede kampen bedst. Men så vågnede TTH hurtigt op. De hentede hjemmeholdets føring, og pludselig var det gæsterne, der havde momentum. Sådan fortsatte det resten af 1.halvleg, og TTH Holstebro kunne gå til pause foran med 11-12.

2.halvleg fortsatte som en meget lige affære, og ingen af de to hold kunne få det afgørende hul. Da der resterede 10 minutter var stillingen 19-19, og kampen var fuldstændig lige.

I kampens sidste minutter var det REHH, som fik momentum. De lykkedes med deres aktioner i begge ender af banen, og TTH Holstebro kunne ikke svarer igen. Ribe-Esbjerg så sig ikke tilbage, og de vandt kampen med 25-22.

Med de to point har Ribe-Esbjerg tre point ned til TTH og BSV, som er de nærmeste efterfølgere. Dette betyder samtidig, at Ribe-Esbjerg nu selv med en sejr mod enten BSV eller Mors-Thy kan sikre en plads i semifinalen.