Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Simon Jensen

Dahlin: BSV er helt sikkert revanchelystne

Mors-Thy Håndbold har i denne sæson haft et utroligt godt tag på de forsvarende danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg, som de hidtil har besejret to gange i tre forsøg.


Både nordvestjyderne fra Thy-området og de danske mestre fra det midtjyske befinder sig i øjeblikket uden for de to semifinalepladser i deres respektive slutspilspulje.


Imidlertid står begge hold dog stadig med fine muligheder for at spille sig i netop en DM-semifinale – og der står derfor vigtige points på spil, når Mors-Thy og Bjerringbro-Silkeborg tørner sammen i aften.


– Det er den her slags kampe, som man spiller håndbold for at få lov til at spille. Vi har kæmpet for det her slutspil, og vi håber virkelig på at vi kan vinde, så vores rolle ikke er udspillet, for selv om vi er fuldt ud tilfredse med at deltage i slutspillet, så er vi alle vindertyper, som vil have mere, indleder Mors-Thy-topscorer Marcus Dahlin.


– Det bliver helt sikkert en intens kamp. BSV har med garanti ikke lyst til at tabe til os for 3. gang i træk, så vi må formode, at det er nogle revanchelystne gæster, vi får besøg af, fortsætter han.


Om Mors-Thy for tredje gang i sæsonen lykkes med at besejre BSV, kan følges fra klokken 18:30 i aften, når det indbyrdes opgør fløjtes i gang.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER