Miklas Ravn Campbell

BSV slår sikkert Mors-Thy

Mors-Thy tog lørdag aften imod Bjerringbro-Silkeborg. Gæsterne fra BSV vandt kampen med 24-30.

Tidligere i dag overraskede Ribe-Esbjerg og sejrede mod TTH Holstebro. Derfor ville BSV med en sejr i dag være alene på 2.pladsen.

Gæsterne fra Bjerringbro-Silkeborg var klar fra start, og de bragte sig hurtigt foran. Især deres defensiv fungerede godt i starten af halvlegen, og Mors-Thy havde efter et kvarter kun scoret tre gange.

Samtidig med at defensiven fungerede for gæsterne, så gjorde offensiven det samme. Mors-Thy havde derimod problemer i begge ender, og der derfor kunne BSV sikkert trække fra hjemmeholdet. Efter de første 30 minutter af kampen var stillingen 9-14.

I starten af 2.halvleg skiftedes de to hold til at score. Men pludselig var det igen BSV, som fik fat. De var med godt 15 minutter tilbage af kampen foran med hele 14-24.

Kampen var her så godt som afgjort, og BSV sænkede tempoet. Det udnyttede Mors-Thy, som hentede en smule ind på gæsternes føring. Det var dog langt fra nok til, at gøre kampen spændende. BSV vandt sikkert dagens kamp med 24-30.

BSV indtager nu 2.pladsen i gruppen. De har ét enkelt point op til Ribe-Esbjerg og to point ned til TTH-Holstebro. BSV mangler netop disse to hold i deres sidste kampe i slutspillets gruppe 2.