Skjern-keeper: Det jeg har trænet for

888 Ligaen
Foto: Skjern Håndbold

Foto: Skjern Håndbold

Søren Pedersen endte med at spille en hovedrolle for Skjern Håndbold torsdag aften.

Skjern Håndbold vandt 30-29 og det var med Søren Pedersen i en hovedrolle. Det har ellers været småt med spilletid i kalenderåret 2017 for Søren Pedersen, der har måtte se serbiske Tibor Ivanisevic tage det meste af spilletiden i Skjern-målet.

– Det var en kæmpe forløsning. Jeg har glædet mig til det her i hele 2017. Det er det, som jeg har trænet og arbejdet for, selvom betingelserne ikke har været lette. Min forberedelse til træning og kamp har været uændret selvom minutterne på banen har været reduceret, siger Søren Pedersen til klubbens hjemmeside.

30-årige Søren Pedersen endte med at snuppe syv skud i alt i sin tid på banen for Skjern torsdag aften, hvoraf flere af dem var 100 %-chancer.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu