Rasmus Påskesen

Viborg i semifinalen efter sejr

Viborg vandt mod Odense

Der var på forhånd lagt op til det helt store brag af en håndboldkamp forud for den 3 kamp i kvartfinaleserien mod Odense Håndbold.

Odense startede kampen klart bedst. Maria Adler scorede kampens første mål, og lyn hurtigt fik Odense oparbejdet en føring på 1-6. Viborg kæmpede sig dog tilbage i kampen igen, og specielt Line Uno leverede en rigtig stærk præstation i begge ender af banen.

Odense Håndbold satte Althea Reinhardt ind på målet, og det virkede til at være en god idé, og stillingen var tæt ved pausen med stillingen 11-12.

2. halvleg var en mere rodet affære. Viborg startede halvlegen klart bedst.  Mie Sørensen leverede gode redninger, og Carin Strömberg var også velspillende. Viborg fik en føring på 19-14 med 14 minutter igen, men så forlangte Jan Pytlick Time-Out, hvilket så ud til at hjælpe.

Særligt bør fremhæves Jessica Quintino, men også Nadia Offendal og Deonise Fachionello var stærkt spillende i et flot Odense-comeback.

Mod slutningen af kampen så kræfterne dog ud til at være sluppet op for Odense, og Viborg kunne med en sejr på 21-2o sikre sig billet til semifinaleserien mod NFH.