Viborg HK præsenterer 5 nye spillere

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Den danske traditionsklub Viborg HK offentliggjorde torsdag aften, at de har tilføjet 5 spillere til den kommende sæson.

Det var en meget spektakulær pressemeddelelse, som den jyske håndbold Viborg HK lagde op på deres hjemmeside torsdag aften. De præsentere nemlig intet mindre end 5 nye spillere, som skal trække i den grønne bluse i næste sæson.

Spillerne, som i dag blev offentliggjort er den hollandske højre back Sanne Van Olphen, Skanderborgs venstre back Kristina Jørgensen, den svenske keeper Hanna Daglund, Højre fløjs-talentet Anne-Sofie Filtenborg og den unge danske højre back Nikoline Lundgreen.

Der er en stor udmelding af klubben, som med disse tilføjelser virkelig forsøger, at forblive en del af toppen i dansk kvindehåndbold.

– Vi har ventet længe på det her og glædet os til at kunne præsentere spillerne og vise, at vi mener det alvorligt, og at Viborg HK stadig skal være en del af toppen, siger klubbens administrerende direktør, Henrik Dahl, til TV 2 SPORT.

På klubbens egen hjemmeside har Viborg HK skrevet lidt om de forskellige spillere:

Sanne van Olphen
Højre back
Den 27-årige højre back kommer til Viborg HK fra franske Toulon Saint-Cyr Var Handball, hvor hun har spillet siden 2014. Inden skiftet til fransk håndbold spillede Sanne van Olphen i SønderjyskE.

Kristina Jørgensen
Venstre back
Den 19-årige venstre back kommer til Viborg HK fra Skanderborg Håndbold, hvor hun i denne sæson har vist, at hun trods sin unge alder hører til i den danske liga.
Jørgensen skiftede til Skanderborg Håndbold som U16 spiller efter at have spillet sine ungdomsår i Horsens. Ud over håndbold studerer Jørgensen lige nu på gymnasiet i Aarhus, hvor hun bliver student til sommer.

Hanna Daglund
Målvogter
Hanna Daglund er 23 år og kommer til Viborg HK fra Sverige, hvor hun frem mod denne sæson har spillet for Skuru IK. Hanna kender dermed også Carin Strömberg, der også kom til Viborg HK fra Skuru IK. Hanna Daglund har haft stor succes med de svenske ungdomslandshold, hvor hun som junior blev rykket op til ungdomslandsholdet, hvor hun var en medvirkende faktor i, at Sverige tog VM guld i 2012.

Anne-Sofie FIltenborg
Højre fløj
På højre fløj bliver der tilgang af et af Danmarks unge talenter, da vi har lavet en aftale med Anne-Sofie Filtenborg. Anne-Sofie Filtenborg er 19 år og kommer til Viborg HK fra Randers HK, hvor hun har spillet siden hun var U16 spiller. Derud over er Anne-Sofie også en del af det succesfulde danske U19 landshold, hvor hun blandt andet spiller sammen med Nikoline Lundgreen.

Nikoline Lundgreen
Højre back
Nikoline Lundgreen bliver i Viborg HK, hvor hun i denne sæson har været med ligaholdet til de fleste kampe, trods det, at hun reelt kun er U18 spiller. Nu står det fast, at Nikoline tager skridtet som senior spiller i Viborg HK. Nikoline er højre back, og har i denne sæson allerede vist gode eksempler på sin skudstyrke. Det glæder vi os til at se meget mere af i den kommende sæson. 19-årige Lundgreen har foruden klubhåndbold også vist sit fantastiske spil på de danske ungdomslandshold, hvor hun blandt andet har spillet sammen med Filtenborg og Jørgensen

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu