TTH Holstebro forbliver i ligaen

1. division - Damer, Primo Tours ligaen
TTH_jubel

I den anden kvalifikationskamp lykkedes det igen TTH Holstebro at besejre Sønderjyske. Kampen endte 23-27 og TTH Holstebro er nu klar til en ny sæson i Primo Tours Ligaen.

Sønderjyske tog torsdag aften imod TTH Holstebro i den anden kvalifikationskamp. De to hold spillede om den sidste ligaplads. I det første opgør vandt TTH overbevisende med 28-23, så der skulle noget af et comeback til, hvis Sønderjyske skulle have et hold i den bedste række i næste sæson.

Kampen fik en meget jævnbyrdig start, hvor ingen af de to hold lykkedes med at få en komfortabel føring. De skiftedes til at lave mål, og derfor var der i 1.halvleg aldrig mere end 2 mål imellem de to hold.

Det var sønderjyderne, som virkelig havde kniven for struben, og derfor skulle give alt for at kunne bevare håbet om en ligaplads. Pausestillingen lød på 12-11 til hjemmeholdet, som stadig havde ligapladsen indenfor rækkevidde.

I 2.halvleg kunne man se forskellen mellem liga og 1.division. Det var et yderst skarp TTH-hold, som kom ud fra pausen. De scorede 2.halvleg tre første mål, og det så nu utrolig svært ud for Sønderjyske.

Sønderjyderne formåede ikke at lave det famøse comeback, og de kunne stille og roligt se, at ligapladsen kom længere og længere væk.

Det virkede bare som om, at TTH Holstebro havde et ekstra gear, som Sønderjyske ikke kunne finde frem. TTH kørte sikkert sejren og ligapladsen hjem. Kampen endte 23-27. Dermed vil TTH Holstebro også være en del ag Primo Tours Ligaen i næste sæson. Sønderjyske må igen tilbage til 1.divisionen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu