Storklub bekræfter: Henter NFH-stjerne

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

For en uges tid siden kom det frem, at Nathalie Hagman forlader NFH. Nu er der sat navn på hendes nye klub.

Den svenske venstrehåndsspiller har udnyttet en klausul til at forlade NFH og nu bekræfter CSM Bucuresti på deres hjemmeside, at de har sikret sig svenskeren.

– Jeg er meget glad for at skulle spille for CSM Bucursti. Det er det næste skridt i min karriere, og det finder jeg rigtigt. Jeg har hørt mange gode ting om klubben og om Bukarst. Min ambition er at vinde hver kamp. Jeg har allerede vundet EHF Cuppen og jeg ønsker at vinde Champions League. Jeg vil kæmpe for det, ligesom alle de andre spillere på holdet, siger Hagmna til klubbens hjemmeside.

25-årige Nathalie Hagman har skrevet under på en to-årig aftale med CSM Bucuresti.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu