Randers HH henter fløj retur fra Århus

888 Ligaen
Foto: Hans Carstens

Foto: Hans Carstens

Randers HH har til næste sæson sikret sig Joachim Enggaard, som de henter retur til klubben, efter han i denne sæson har haft en afstikker til Århus Håndbold.

Enggaard var i sidste sæson en del af det Randers-mandskab, som sikrede sig oprykning til 888ligaen. Højrefløjens præstationer i 1. divison fik Århus øjnene op for, men til næste sæson skifter Joachim Enggaard retur til Randers.

– Mit sidste ophold i Randers var en supergod oplevelse og jeg synes projektet med Jan Paulsen som ny træner og ambitionerne om at ville rykke op i Ligaen og for alvor etablere sig deroppe ser spændende ud,  siger Enggaard i en pressemeddelelse fra klubben.

Den kommende Randers-træner, Jan Paulsen, glæder sig til at få Enggaard i stalden.

– Det er en spændende signing. Joachim har tidligere gjort det godt i Randers, som han var med til at spille i Ligaen. Han har allerede vist sit niveau og selv om han ikke har spillet så meget i Aarhus lærer man altid noget af at skifte til en større klub, siger Jan Paulsen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu