Pytlick: Fantastisk humør

Primo Tours ligaen
hc-odense

Jan Pytlick kommer med sine forventninger til aftenens kamp imod Viborg HK.

I aften går det løs i Primo Tours Ligaens slutspil. Viborg HK tager imod Odense Håndbold, i en afgørende kamp om billetten til en semifinalekamp imod NFH.  Op til kampen har HBOLD.dk talt med Odenses cheftræner Jan Pytlick.

– Vi skal have scoret nogle flere mål for at vinde, så det er primært i vores angrebsspil, at der er nogle ting hvor vi skal være skarpere, siger Jan Pytlick.

I den seneste kamp var Jessica Quintino og Oksana Kiseleva iblandt de mest scorende spillere. Om deres vigtighed for Odenses angrebsspil siger Jan Pytlick.

– Kiseleva og Quintino er som altid vigtige, og de scorede nogle gode mål i den sidste kamp. Men jeg syntes også, at vi har nogle dygtige folk i vores bagkæde, som også kan være kampafgørende. Alle spillerne er vigtige her på holdet, siger Jan Pytlick.

HBOLD.dk fik også spurgt Pytlick, om han har set nogle særlige svagheder hos Viborg, som Odense skal prøve at drage nytte af. Til det svarede han.

– I morgen er kamp nr.4 i træk mod Viborg, og jeg tror ikke der er så meget, at nogen af holdene kan overraske hinanden med. Jeg tror det bliver afgjort på, hvem der har dagen, og det håber jeg selvfølgelig bliver os, siger Pytlick.

Kampen er nr.3 i kvartfinaleserien. Om humøret på holdet forud for kampen siger Pytlick.

– Der er et rigtig godt humør på holdet, og det er helt fantastisk. Vi vil så gerne i den semifinale, og den vilje, og det gode energi spillerne har, det betyder bare meget, lyder det fra Odense-chefen.

Kampstart er klokken 20:30 i aften i Viborg Stadionhal.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu