Efter gigantisk Skive-kollaps: TM Tønder vinder og sikrer tredje kamp

888 Ligaen
Foto: Kim Møller / TM Tønder

Foto: Kim Møller / TM Tønder

Skive fH var på ligakurs i aftenens kamp, men i de sidste 15 minutter af kampen scorede holdet kun én gang. Derfor hentede TM Tønder en sejr på 20-22, så holdene skal nu ud i en tredje kamp.

En katastrofal afslutning på anden halvleg betyder, at Skive fH skal ud i endnu et drama mod TM Tønder. Holdet havde ellers gæsterne fra Tønder i sækken, da de var foran med fem mål efter 45 minutter. Udeholdet lavede dog et forrygende comeback og hentede en sejr på 20-22. Derfor skal de to hold ud i en afgørende tredje kamp.

Aftenens opgør var fra start domineret af Skive fH, som Andreas Toudahl efter ti minutter bragte foran 5-3. Gæsterne kom dog bedre med, og Henrik Storm Pedersen bragte balance i regnskabet efter 18 minutter.

Herefter tog hjemmeholdet for alvor fat igen, og en storspillende Mathias Bitsch nettede til 10-6. Frem mod pausen lykkedes det hjemmeholdet at holde TM Tønder på afstand. Derfor kunne de gå i omklædningsrummet foran 12-8.

I anden halvleg var det igen hjemmeholdet, der tog teten. Mathias Bitsch bragte værterne i front 15-9. Efter 45 minutter var Skive fH foran 19-14, og det lignede længe, at der skulle blive oprykningsfest i Skive hertil aften.

Men så tog opgøret en stor drejning. TM Tønder leverede et mirakuløst comeback, og de fik udlignet til 19-19 med fem minutter igen. I det sidste kvarter lod udeholdet kun Skive fH score én enkelt gang, og derfor kunne TM Tønder forlade banen med en sejr på 20-22.

 

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu