Patrick Andersen

BSV-spiller søger nye udfordringer til sommer

Bjerringbro-Silkeborg siger efter denne sæson farvel til højre fløjen Rasmus Kier, der har fundet en ny klub. Det oplyser den midtjyske klub i en pressemeddelelse.


Rasmus Kier har grebet chancen i Bjerringbro-Silkeborg. I de seneste måneder har den 20-årige højre fløj vist sig frem på et højt niveau i både 888Ligaen og i VELUX EHF Champions League. Det har påkaldt sig interesse fra andre klubber, og efter denne sæson stopper Rasmus Kier derfor i Bjerringbro-Silkeborg for at få en større rolle i en mindre klub.


– For mig handler det om at gå et trin ned for at kunne lægge et ekstra lag på mit spil. Jeg vil gerne udvikle mig endnu mere som håndboldspiller, fortæller Rasmus Kier.


Håndboldopdragelse i Silkeborg-Voel

Højre fløjen har fået sin håndboldopdragelse i Silkeborg-Voel, og i denne sæson er han blevet en fast del af Bjerringbro-Silkeborgs ligahold. Her har han imponeret – især siden han midt i februar fik et større ansvar, da Johan Hansen pådrog sig en længerevarende korsbåndsskade, og Kier pludselig var ene mand på højre fløj.


– Det har været ekstremt fedt. Jeg er dybt taknemlig for at have fået muligheden for at spille for Bjerringbro-Silkeborg. Det har været min drøm som ungdomsspiller. Lige siden jeg var en lille dreng, har jeg drømt om at spille for Bjerringbro-Silkeborg, så jeg er meget stolt over at have fået den mulighed.


– Bjerringbro-Silkeborg har betydet meget for min udvikling. Der er kommet større opmærksomhed på mig, og jeg har fået en hjælpende hånd til at komme videre i min karriere. Jeg kunne helt sikkert sagtens se mig selv vende tilbage til Bjerringbro-Silkeborg, når jeg engang har lagt nogle flere lag på mit spil, siger den Silkeborg-Voel-opvoksede fløjspiller, der har naturligvis drømmer om at slutte sin tid i Bjerringbro-Silkeborg af med en medalje – og helst en af guld.


– Det kunne være en virkelig fed måde at slutte af på, og det vil jeg virkelig kæmpe for i de næste måneder.


Et fantastisk samarbejde

Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen glæder sig ved Rasmus Kiers udvikling i klubben, men han forstår samtidig højrefløjens ønske om større rolle. På et tidspunkt i den kommende sæson vender Johan Hansen nemlig tilbage fra sin korsbåndskade, og derfor vil det være godt for Kiers udvikling at komme videre.


– Rasmus Kier er en lokal dreng fra Silkeborg-Voel, som var med til vores træninger i sidste sæson og viste sig så fint frem med sin optimisme og sit gåpåmod, at det var spændende at invitere ham indenfor i denne sæson, fortæller Peter Bredsdorff-Larsen om fløjspilleren.


– Allerede inden Johan Hansens korsbåndsskade havde Kier en stribe vigtige kampe for os, og her efter jul har han været en vigtig del af vores trup. Det hele kulminerede med en indsats på et meget højt niveau i vores afgørende VELUX EHF Champions League-kamp mod Kadetten Schaffhausen. Det har på alle måder været et fantastisk samarbejde.


Cheftræneren glæder sig over, at Bjerringbro-Silkeborg endnu engang har vist sig som et godt sted for unge spillere, der vil udvikle sig og hjælpes videre.


– Det er endnu et godt eksempel på, at det er lykkedes os at tage en spiller, der er på vej og bringe dem videre. Det vil der komme flere af i fremtiden. Vi er glade for at hjælpe Kier videre til en større rolle, og det åbner for, at nye folk kan komme til, lyder det fra Peter Bredsdorff-Larsen.


Rasmus Kiers nye klub vil blive offentliggjort snarligt.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER