Mors-Thy henter norsk bagspiller

888 Ligaen
Foto: Joan Barløse

Foto: Joan Barløse

Mors-Thy Håndbold er i øjeblikket i gang med slutspillet i 888 Ligaen, hvor de senest besejrede de danske mestre. Imidlertid forbereder den nordvestjyske sig også på den næste sæson, hvortil de blandt andet har hentet en norsk venstre back.

Denne norske venstre back går under navnet Erik Toft, og han tilknytter sig Mors-Thy Håndbold på en to-årig kontrakt, gældende til sommeren 2019.

Han kommer fra et ophold i norske Elverum, og han har således været en del af nordmændenes togt i Champions League i denne sæson – og har derudover spillet et hav af U-landskampe for Norge.

– Med Erik Toft på plads til de kommende sæsoner, er vi godt dækket ind på bagspilspladserne. Vi får en stor og fysisk stærk spiller med gode skudkvaliteter fra distancen, som også er en fin forsvarsspiller, fortæller Henrik Hedegaard, sportschef i Mors-Thy Håndbold.

Erik Toft glæder sig endvidere også til at spille i den blå Mors-Thy-trøje efter sommerpausen, og han ser ligeledes frem til at udvikle sig som håndboldspiller i klubben.

– I Mors-Thy vil jeg få nye udfordringer og drage nye erfaringer, og jeg er sikker på, Mors-Thy Håndbold er en klub, hvor jeg kan komme til at udvikle mig yderligere som håndboldspiller. Jeg ser frem til at lære spillere, trænere og klubben at kende og glæder mig til at spille i en ny og hård liga, udtaler han.

Erik Toft har helt præcist spillet 73 U-landskampe på diverse norske landshold.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu