Iskold Skjern-talent: Jeg var ikke nervøs

888 Ligaen
Foto: Skjern Håndbold

Foto: Skjern Håndbold

Skjern Håndbolds Cornelius Kragh fortæller, at han ikke var nervøs mod KIF Kolding København, hvor han spillede en hovedrolle til sidst.

Ved stillingen 21-20 13 minutter før tid blev Cornelius Kragh smidt i aktion for første gang i lørdagens opgør mod KIF Kolding København.

Den 21-årige Skjern-playmaker bevarede roen og endte med at spille en afgørnede rolle medto scoringer i træk.

– Bundærligt, så var jeg overhovedet ikke nervøs. Jeg føler selv, at jeg har trænet godt over den seneste periode og vidste derfor nogenlunde, hvor jeg stod henne. Samtidig var KIF Kolding København ramt på ressourcerne, så det var et ret decimeret midterforsvar, jeg stod overfor. Jeg var overbevist om, at jeg havde evnerne til at bryde igennem deres forsvar – og det lykkedes heldigvis, siger Cornelius Kragh til klubbens hjemmeside.

Næste gang Skjern skal i aktion er hjemme i Skjern Bank Arena torsdag aften, hvor de møder Aalborg Håndbold.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu