GOG ødelagde KIF's spinkle semifinalehåb

Det er ikke matematisk muligt længere for KIF Kolding København at komme i DM-semifinalen. Det står fast, efter GOG vandt 29-33 mod KIF Kolding København onsdag aften.

Efter en målfattig indledning kom KIF Kolding København i gang. Anført af Konstantin Igropulo kom KIF i gang angrebsmæssigt og endte med at gå til paues foran 14-12.

I anden halvleg spillede GOG sig op. Holdet fra Sydfyn fik udlignet til 16-16 og med 19 minutter igen var de foran med 18-21. KIF Kolding København kæmpede dog videre og fik udlignet igen til 25-25 med 11 minutter igen.

Fire GOG-scoringer i træk efter en forceret periode angrebsmæssigt af KIF blev dyre for Carlos Ortegas KIF-tropper, der endte med at tabe opgøret 29-33 og dermed kan KIF Kolding Købnehavn ikke længere nå at komme videre til DM-semifinalen.