GOG-fløj: Vi har det, der skal til mod alle modstandere

888 Ligaen
Foto: Rikke Fisker Knudsen

Foto: Rikke Fisker Knudsen

GOG hentede i deres seneste slutspilskamp en flot og meget overbevisende sejr i Aalborg mod grundspilsvinderne. I aften står menuen imidlertid på KIF Kolding København, og det bliver for det fynske mandskab endnu engang et spørgsmål om at give alt på banen.

Det fynske håndboldhold har hidtil taget slutspillet med storm ved at besejre to af de helt store DM-favoritter i skikkelse af Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold i slutspillets første to runder.

I aften møder GOG så den tredje og sidste modstander i deres slutspilspulje – og opgøret mod Bo Spellerberg og kompagni fra KIF Kolding København vurderer den vikarierende bagspiller, Tobias Møller.

– KIF har et rigtig godt hold, og de spillede virkelig godt, da jeg så dem mod Aalborg. Jeg vurderer kampen til at være 50/50. Der er ingen tvivl om, at vi skal stadig kæmpe røven ud af bukserne for at slå dem, og det skal vi i alle slutspilskampene, for ellers taber vi, lige meget hvem vi møder, fortæller den oprindeligt ’udlærte’ fløjspiller til klubbens hjemmeside.

– Vi skal bygge oven på hele tiden, og ikke mindst skal vi holde vores angrebsspil på samme høje niveau, som det har været hidtil. Vi ved, at vi har det, der skal til mod alle modstanderne, og mod Aalborg fik vi bevist, at vi bare skal holde fast i vores aftaler og klø på, selvom vi kommer bagud og det ser svært ud, fortsætter han.

GOG og KIF Kolding København tørner sammen i et klassisk rivalopgør klokken 20:30 i aften.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu