BSV vandt tæt opgør mod TTH

Bjerringbro-Silkeborg kom tilbage på rette kurs i 888ligaens slutspil, da de onsdag aften vandt 25-26 på udebane mod TTH Holstebro.

Midtjyderne kom forrygende fra start i Gråkjær Arena. 4-7 viste måltavlen efter 13 minutteres spil og efter 25 minutters spil var den føring udbygget til 8-12.

Ved pausen var BSV i front med 11-15, men i anden halvleg kom TTH Holstebro bedre og med fik reduceret til 16-17.

Med 20 minutter igen lykkedes det TTH at komme foran 19-18, men så gik hjemmeholdet i stå angrebsmæssigt, hvilket BSV udnyttede til at komme foran 21-24 med ni minutter igen.

Tre TTH-scoringer bragte dog for alvor spænding ind i slutfasen, men efter en tæt afslutning, hvor TTH havde chancen for at udligne, endte BSV med at vinde 25-26.