Miklas Ravn Campbell

Ringkøbing overlever i Primo Tours Ligaen.

Tirsdag tog Hadsten hjemme imod Ringkøbing. Denne kamp endte med en sikker udesejr til Ringkøbing på 18-18.

For en uges tid siden præsterede Hadsten en stor overraskelse, da de fik et uafgjort resultat med hjem fra Ringkøbing, der i denne sæson har spillet i Primo Tours Ligaen, hvor Hadsten selv har været at finde i 1.divisionen.

Nu skulle Hadsten så på hjemmebane forsøge at fuldføre den store overraskelse og tvinge Ringkøbing ned i landets næstbedste række.

Kampen startede meget lige, og meget tydede på, at dagens kamp, ligesom det første opgør, ville blive en sand gyser.

De hold fulgtes ad i kampens første 30 minutter. Hadsten havde halvlegen største føring, da de var med to mål. Men dem fik gæsterne hurtigt hentet ind igen, og derfor kunne de to hold gå til pause med stillingen 8-8.

I 2.halvleg var det et helt forvandlet Ringkøbing-hold, som kom på banen. De lagde i begge ender et voldsom pres på Hadsten, som ikke virkede til at have et modsvar på gæsternes offensiv.

Ringkøbing fortsatte det voldsomme pres, og der gik ikke længe, før at de var foran med 10-20.

Det virkede til at være nådestødet for Hadsten, der ikke havde mere at skyde med. Ringkøbing holdt de undertippede på sikker afstand, og de vandt kampen med 18-28 og derfor skal Hadsten blive i 1.divisionen endnu et år.

Gæsterne fra Ringkøbing kan nu juble over ligapladsen, som blev sikret grundet en fremragende 2.halvleg, som virkelig viste forskellen mellem liga og 1.division.