Mejlvang før potentiel skæbnekamp: Det er nu, det gælder

1. division - Damer, Primo Tours ligaen
Jane-Mejlvang

Jane Mejlvang og resten af Ringkøbing Håndbold står med ryggen mod muren inden aftenens kvalifikationsopgør mod Hadsten SK om en plads i næste sæsons Primo Tours Ligaen.

Første opgør mellem ligaklubben fra Ringkøbing og 1. divisionsholdet fra Hadsten endte uafgjort, og derfor kan vinderen af aftenens duel endegyldigt kalde sig for ligamandskab efter sommerpausen.

En skadesplaget Ringkøbing Håndbold-trup skuffede med det uafgjorte resultat på hjemmebanen i det vestjyske, og Lars Rasmussens tropper er derfor presset til at skaffe sig minimum et enkelt point i Hadsten, hvis ligaeksistensen skal enten holdes i live for en kamp ekstra – eller en sæson ekstra.

– Vi tror stadig helt sikkert på det, men vi skal have mere fight på fra starten. Vi vandt jo de sidste tre kvarter sikkert, men vores start var bare ikke god nok, fortæller Ringkøbings Jane Mejlvang til klubbens hjemmeside.

– Jeg er stadig frustreret og træt af, at vi ikke fik vundet kampen. Men vi er enige om, at det er endnu mere vigtigt, at vi stå sammen, slutter hun.

Det potentielt afgørende og andet opgør mellem Ringkøbing og Hadsten fløjtes i gang klokken 19:30.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu